Results 1 to 3 of 3

Thread: Promax Meter

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sucina
    Satellite dish being used
    If you input your Satellite Dish Size and Edit this field in your user profile (settings edit profile), and it makes it easier for others to know what equipment you are using.
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Angry Promax Meter

    I cannot get my Promax Prodig 1 Skyhunter meter to find any signal from an allready installed 1.9 and a 1m dish, does it need updating or am I doing something wrong. Has anybody used one of these meters and can somebody advise please??

  2. #2
    Site Owner / Satellite Installer
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Based in Gandia, covers Calpe to Valencia and inland
    Satellite dish being used
    Marafa (not Famaval!) 1.8m dish, 80cm dish
    Satellite Digibox / Receivers used
    Sky+HD, Sky Pace 2600, Ariva 100, Dreambox DM7025, GI1025E
    Posts
    3,975
    Thanks
    3
    Thanked 37 Times in 36 Posts
    Hi and welcome,

    No sorry I have not used one of those.
    Assume you have the manual (promax.es/downloads/manuals/3Lang/Skyhunter_0MI1430.pdf)?
    And assume you have the DVBS version for satellite and not a DVBT for terrestrial version?
    And are you sure the meter works?
    The Sat and PC Guy
    UK Satellite TV, Sky TV, Freesat TV and Spanish Digital TDT Installations Costa Blanca Spain
    96 281 9796 / 620 130 292
    info@satandpcguy.com (alternate email satandpcguy@gmail.com )
    Costa Blanca Satellite TV / Sky Tv in Spain - Our BLOG
    Like us on Facebook for the latest Satellite TV in Spain

  3. The Following User Says Thank You to satandpcguy For This Useful Post:

    Rigger2012 (31st May 2012)

  4. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2012
    Location
    Sucina
    Satellite dish being used
    If you input your Satellite Dish Size and Edit this field in your user profile (settings edit profile), and it makes it easier for others to know what equipment you are using.
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts
    Hi, Yes the meter does work and I do have the manual and data lead but I cant connect the data lead to my laptop as it doesnt have the relevent output to connect.
    It was working as normal as of six weeks ago when was in the uk.
    I have DVBS and DVBT meters by promax, DVBT no problem for TDT but DVBS???????? dont know!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Birdog meter Query
    By gilera in forum The Satellite TV Forum
    Replies: 0
    Last Post: 26th March 2013, 09:09 AM

Visitors found this page by searching for:

promax prodig 3 manual

sky dish sucina

Tags for this Thread